Хіти тижня. Вчені розповіли, як вирахувати тривалість свого життя

Точним орієнтиром американські дослідники назвали спадковість.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Американські вчені провели унікальне дослідження після якого повідомили людям спосіб визначення тривалості свого життя, повідомляють Патріоти України з посиланням на donpress.com.

Точним орієнтиром для визначення тривалості життя американські дослідники назвали спадковість. Так, подивившись на кількість прожитих батьками років, люди можуть приписати собі аналогічну за часом тривалість життя.

Вченим США довелося протягом 8 років спостерігати за досліджуваною групою, що складається з більш ніж 150 000 чоловік у віці від 55 до 73 років. Зараз експерти з упевненістю заявляють, що люди, чиї батьки прожили довше 70 років, мають на 17% більше шансів повторити тривалість їх життя, ніж спадкоємці, чиї предки пішли на той світ до 70-річного ювілею.

Повідомляється, що відсвяткувавши 100-річчя одного з батьків, чоловік підвищує свої шанси дожити до 70 років на 68%. Крім того, американські дослідники встановили привілеї дітей довгожителів на 7% рідше хворіти на рак і на 20% рідше стикатися з хворобами серцево-судинної системи.

Опублікував: Інна Мартинчук

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...