Хіти тижня. Від малолітражок до мікроавтобусів: На кордоні з Угорщиною влаштували "кладовище євроблях" (фото)

Біля КПП "Лужанка-Берегшурань" з угорського боку зростає кількість автомобілів покинутих їхніми власниками напризволяще. Деякі з них вже розграбовані.

Місцеві кажуть, що така ситуація панує вже кілька років, передають Патріоти України з посиланням на Мукачево.NET.

Автомобілі різних типів - від малолітражок до мікроавтобусів. Більшість з них мають угорські або польські номерні знаки, часом німецькі. На деяких видно пряме втручання грабіжників або вандалів - розбите скло, зняті колеса, руль, вирвана з корінням панель приладів тощо.

— Машини біля кафе "Hatar" ("Кордон", - угор.) або просто у полі водії залишають давно. Зазвичай на кілька днів. Наприклад, якщо з документами не все гаразд. Але деякі, бачу, стоять роками. Їх і розбирають на запчастини. Хто це робить невідомо - можливо місцеві. Хоча й дивно, адже поруч будівля прикордонної поліції, все проглядається камерами. Але стоянка нелегальна, тож ніхто не слідкує, - каже перевізник Іштван з Берегова, який перетинає кордон практично щодня.Наразі ця кількість автівок збільшилася до майже сотні. Цілком можливо це пов'язано із новими законами, які ліквідували можливість для українців завозити автомобілі з іноземною реєстрацією у режимі транзиту.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...