Хіти тижня. Відкриті труни й розриті ями: Мешканців Київщини шокувала жахлива знахідка (фото)

У селі Мархалівка Київської області жителі виявили у лісі викинуті труни й розриті під них ями. Викликані на місце знахідки слідчі й місцеві активісти встановили, що все це залишили після себе учасники "екстремального тренінгу", повідомляють Патріоти України з посиланням на спільноту "Мархалівка новини" у Facebook.

Так, труни виявилиі неподалік від кладовища, проте не на його території. "Знахідка в нашому лісі, ходили по гриби і натрапили на таку моторошну картину. Це все лежить у районі південного кладовища", — написала Анастасія Ярош.

У коментарях до посту користувачі написали, що на цьому місці декілька тижнів тому "чоловічий-жіночий психолог, бізнес-тренер" Андрій Жельветро проводив тренінг. Під час нього група добровольців закопувалася живцем у трунах.

На сайті Жельветро дійсно є розділ під назвою "Найстрашніший тренінг". Психолог обіцяє, що кожен його учасник "проведе в труні не менше двох годин".

Після розголосу в ЗМІ та "розбірок" із правоохоронцями, Жельветро висловив у своєму блозі обурення через те, що місцеві мешканці зняли із дерев у лісі прибиті ним дощечки. Він також заявив, що люди нібито спеціально розкидали сміття по території, де він проводить свої заходи. Однак про те, навіщо він залишив труни і ями посеред лісу, психолог не вказав.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...