Хіти тижня. Відома голлівудська акторка похвалилася світлиною з України

Голлівудська актриса і модель українського походження Ольга Куриленко поділилася в мережі фотографіями, зробленими в Україні.

Ольга Куриленко

На знімках, які вона розмістила в Instagram, Ольга їсть черешню прямо з дерева. Судячи з усього, фото були зроблені в Бердянську, передають Патріоти України.

"Спогади з мого рідного міста", – підписала кадри зірка.

Користувачі мережі з України відреагували на фото: "Рідні місця, завжди приємно відвідати", "Бердянськ?) Здорово!!", "Черешня", "В Бердянську, на дачі", "Хороші спогади".

Ольга Куриленко - акторка українського походження, яка народилася в Бердянську Запорізької області. У 16 років Ольга переїхала працювати в Париж і пізніше підписала контракт з агентством Madison. У 18-річному віці вона з'явилася на обкладинці таких відомих глянців, як Glamour, ELLE, Marie Claire і Vogue. Куриленко здобула популярність як актриса після виходу фільму "Париж, я люблю тебе" (2006), зігравши в парі з Елайджей Вудом. У січні 2008 року була обрана на роль "дівчини Джеймса Бонда" в черговому фільмі серіалу про агента 007.

Опублікував: Олег Устименко

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...