Хіти тижня. Відома російська актриса виступила на підтримку Олега Сенцова

Чулпан Хаматова заявила, що звинувачення проти режисера сфальсифіковані.

Чулпан Хаматова

Актриса Чулпан Хаматова висловила слова підтримки на адресу художнього керівника московського театру «Гоголь-центр» Кирила Сєрєбрєннікова і українського режисера Олега Сенцова. Виступаючи на відкритті Х міжнародного кінофестивалю «Від щирого серця» в Ульяновську, Хаматова назвала звинувачення проти режисерів сфальсифікованими, передають Патріоти України.

Вона побажала Сєрєбрєннікову і Сенцову швидше опинитися на волі. Ці слова вона вимовила відразу після того, як їй було вручено приз фестивалю «За честь і гідність».

Актор театру і кіно Веніамін Смєхов, який виступив на завершенні вечора, підтримав Хаматову. Він нагадав, що працював із Сєрєбрєнніковим.

Художній керівник «Гоголь-центру» Кирило Сєрєбрєнніков був затриманий в Москві в кінці серпня 2017 року. Його звинувачують в розкраданні 130 мільйонів рублів, виділених для театральної трупи «Сьома студія». У цій справі також проходять колишній директор «Гоголь-центру» Олексій Малобродський, директор «Сьомий студії» Юрій Ітин, продюсер Катерина Воронова і колишній бухгалтер Ніна Масляєва. Усі, крім Масляєвої, свою провину не визнають.

Олег Сенцов і активіст Олександр Кольченко були заарештовані в окупованому Криму в травні 2014 року і засуджені за звинуваченнями в підготовці терактів - Сенцов до 20, Кольченко до 10 років позбавлення волі. Звинувачення Сенцов і Кольченко відкидають.

Опублікував: Олег Устименко

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...