Хіти тижня. Відома українська телеведуча обурила фанатів пальто в кольорах російського прапору (фотофакт)

Телеведуча програми "Світське життя" Катя Осадча полетіла в Осло, щоб взяти інтерв'ю у Олександра Рибака, який вдруге представлятиме Норвегію на "Євробаченні".

Телеведуча прилетіла в гості до Олександра Рибака в неоднозначному вбранні

"Світське життя" триває! Гостюємо в Осло у Олександра Рибака! Побуваємо в будинку артиста, познайомимося з батьками і дізнаємося, навіщо йому знову "Євробачення"!, - сказано в підписі до фото в акаунті передачі в Інстаграм, передають Патріоти України.
Шанувальники телеведучої звернули увагу на її пальто, в якому угледіли забарвлення російського прапора - білі, червоні і сині смуги. Це пальто від українського бренду The Coat колекції осінь-зима 2018/2019. Дизайнер Катя Сільченко використовувала цю колірну гамму і в інших речах колекції.
"Як можна при такій ситуації в країні надіти пальто з такою забарвленням? Обуренню немає меж!", "Зніміть це пальто!", "Не показуйте це пальто в ефірі. Може сенс інший вкладений в це пальто, але колірна гамма в момент агресії між країнами ..... жуть", "Забарвлення пальто бентежить", "Катя, не показуйте нікому це пальто! Націоналісти не зрозуміють!", - це лише мала частина коментарів під знімком Осадчої.
Справедливості заради відзначимо, що прапор Норвегії має чотири кольори: білий, червоний, синій і жовтий. Можливо, пальто телеведуча вибирала виходячи саме з цього.
Опублікував: Олег Устименко

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно