Хіти тижня. Відомому російському коміку заборонили в'їзд в Україну

Мова йде про автора кількох проектів на сайті "Спасибі, Єва!", також одного із творців порталу "ДавайЛайма".

Фото: modernrock.ru

СБУ не впустила в Україну громадянина Росії, коміка Данила Поперечного, який 18 травня планував виступити з концертом у Києві. Окрім того, коміку заборонили в'їзд в Україну терміном на 3 роки, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

"Поперечному закритий в'їзд СБУ з 12 квітня 2018 року на 3 роки", – сказали у спецслужбі. Зазначимо, що раніше про заборону в’їзду російському коміку в Україну повідомив громадський рух "Відсіч". За інформацією активістів, причиною стала антиукраїнська позиція Поперечного. Повідомляється, що артиста викрили на підтримці російської політики щодо України, зокрема анексії Криму.

Хто такий Данило Поперечний? Російський відеоблогер, стендап-комік, відеомейкер, сценарист, у минулому мультиплікатор. Автор кількох проектів на сайті "Спасибі, Єва!", також один із творців порталу "ДавайЛайма". Народився 1994 року у Воронежі, а школу закінчив у Києві.

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...