Хіти тижня. Відомий київський супермаркет опинився в центрі скандалу (фотофакт)

В одному зі столичних супермаркетів Fozzy на відкритій поличці з випічкою дівчина помітила комах. Ними виявилися таргани.

Інцидент стався за адресою проспект Степана Бандери, 23 у ТЦ "Городок", передають Патріоти України.

Помітивши комах, дівчина зняла побачене на камеру, після чого з цими матеріалами журналісти звернулися до адміністрації магазину. "Ми подзвонили в даний супермаркет, але там нас перенаправили на людину, яка відповідає за зв'язок з громадськістю. Вона в свою чергу від коментарів відмовився і повідомила, що наша заявка прийнята. Відповідь пообіцяли дати, коли проведеться перевірка за даним питанням", - розповіли автори матеріалу.

Як стало відомо пізніше, керівництво супермаркету принесло свої вибачення дівчині, повідомивши при цьому що в магазині нібито регулярно проводять планові та позапланові дезінсекції. За їх словами, остання проводилася в ніч з 1 на 2 вересня. Після інциденту з тарганами в терміновому порядку була призначена позапланова перевірка приміщення і дезінсекція в ніч з 6 на 7 вересня.

У мережі прецедент викликав хвилю обурень. Нехай не без іронії, проте кияни поділилися своїми враженнями.

"А що це новина? Вони скрізь і всюди", "Таргани теж люблять солодке", "Це наповнювач виліз", - стали іронізувати в коментарях до фотографії.


Джерело: Інформатор

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...