Хіти тижня. Відомий український артист заявив, що назавжди залишає Україну

Як, виявилося, назавжди покидає Україну музикант і екс-учасник групи "ТНМК" Едуард Приступа, відоміший під сценічним ім'ям Діля.

Ілюстрація: ЗМІ

Український музикант переїжджає у Францію. У Парижі на нього чекають рідні та близькі йому люди. Про це артист повідомив на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Про свій переїзд музикант розповів у досить жартівливій формі - влаштував розіграш домашніх гумових тапочок.

Фото: ЗМІ

"Я вимушений поїхати назавжди до родичів у Францію. У грошах необхідності немає, тим більше в Парижі мене чекають інші тапочки, D&G! А ці - прекрасні, елітні, неймовірно зручні, майже нові, віддам просто так в хороші руки", - написав Діля.

Опублікував: Тетяна Сокот

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...