Хіти тижня. Відправити модні iPhone на пенсію: Американці анонсували вихід революційного смартфону

Презентація запланована на літо 2018 року.

Американська компанія-виробник високоякісних відеокамер RED заявила, що готує революційно інший смартфон, який вирімнятиметься серед інших пристроїв на Android. Новинка іменуватиметься Hydrogen One, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

RED Hydrogen One вже називають одним з найбільш амбітних і цікавих смартфонів за останні кілька років. Звертає увагу великі габарити, більші ніж у iPhone 8 Plus. Металеві грані пристрою мають зазубрений рельєф, завдяки чому зручніше тримати в одній руці, а кнопка включення, котра розташована на правому торці, є одночасно і сканером відбитків пальців.

Смартфон оснащений стереодинаміками, роз'ємом для підключення 3.5 мм навушників і портом USB Type-C. Гаджет має об'ємний звук. Завдяки технології A3D користувач чує будь-які звуки в іграх і кіно так, як ніби це відбувається навколо нього.

Представлені прототипи працюють на процесорі Qualcomm Snapdragon 835, але, ймовірно, у фінальній версії буде топовий Snapdragon 845. У компанії планують обладнати смартфон змінними лінзами від Canon, Fujifilm, Nikon, Leica.

Цікавою функцією Hydrogen One повинен стати "голографічний режим", що дозволяє записувати і переглядати 3D-фото і відео. Суть роботи такого екрану полягає в проектуванні 3D-об'єктів, на яке користувач зможе дивитися під різними кутами, що призводить до ілюзії "тривимірного зображення".

Вартість смартфона в алюмінієвому корпусі становитиме $1195 (31 100 грн), в титановому - $1595 (41 400 грн).

RED Hydrogen One уже называют одним из самых амбициозных и интересных смартфонов за последние несколько лет. Бросаются в глаза большие габариты, чем у iPhone 8 Plus. Металлические грани устройства имеют зазубренный рельеф, благодаря чему удобнее держать в одной руке, а кнопка включения, расположенная на правом торце, является одновременно и сканером отпечатков пальцев.

Смартфон оснащен стереодинамиками, разъемом для подключения 3.5 мм наушников и портом USB Type-C. Гаджет имеет объемный звук. Благодаря технологии A3D пользователь слышит любые звуки в играх и кино так, как будто это происходит вокруг него.

Представленные прототипы работают на процессоре Qualcomm Snapdragon 835, но, вероятно, в финальной версии будет топовый Snapdragon 845. В компании планируют оборудовать смартфон сменными линзами от Canon, Fujifilm, Nikon, Leica.

Интересной функцией Hydrogen One должен стать "голографический режим", что позволяет записывать и просматривать 3D-фото и видео. Суть работы такого экрана заключается в проектировании 3D-объектов, на которое пользователь сможет смотреть под разными углами, что приводит к иллюзии "трехмерного изображения".

Стоимость смартфона в алюминиевом корпусе составляет $1195 ( 31 100 грн), в титановом - $1595 (41 400 грн).

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...