Хіти тижня. "Відверті саботажники, профани і люди, за якими плаче тюрма": В Україні розгорівся гучний скандал через державні нагороди

Скандал вибухнув після того, як журналістка заявила, що представлені до нагород на честь захисника України некомпетентні люди.

В соцмережах бурхливо обговорюється скандальна новина з приводу того, що до державних нагород з нагоди Дня захисника України приставлені не просто некомпетентні люди, але і ті "по кому тюрма плаче". На цю тему висловилася журналістка Ольга Решитилова на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Останнім часом Ользі, за її словами, пише все більше людей з приводу списку тих, які потрапили в наказ президента про присудження державних нагород України з нагоди Дня захисника України. У відповідь на всі повідомлення Ольга опублікувала пост на своїй сторінці у Facebook:

"Мій месенджер просто розриває від того, що люди пишуть приводу наказу. Відверті саботажники, профани, люди, за якими плаче тюрма, нагороджені високими державними нагородами.

Ну що я можу сказати вам, друзі? Те, що здавалося мені просто тупістю, нерозумінням, некомпетентністю тепер набуває рис системної і цілеспрямованої роботи на знищення. Системний розвал оборонного сектору держави за особистим підписом президента. Тепер вже ніхто не прикидається і все остаточно стає на свої місця".

Слова журналістки викликали ще більшу бурю обурення серед користувачів соцмережі, які не соромилися в своїх виразах, коментуючи цю тему. Серед них були і дещо цензурні: "Оля, ну там є достойні люди, не всіх під одну гребінку", "Дуже прикро за цих гідних людей, що вони в одному ряду з тими, хто працює проти України", "Так крім гідних людей і бути нікого не має, виходить навпаки".

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...