Хіти тижня. Війна триває: До Києва прибув борт з великим числом поранених бійців ЗСУ

До Києва прибув новий борт з пораненими бійцями АТО, де багато хто з них у важкому стані. Волонтери просять допомоги у небайдужих. Про це пише громадський діяч і волонтер Наталя Юсупова на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Вона описала, яка допомога потрібна постраждалим з Донбасу. "В першу чергу здати кров, зараз потрібна 2- і 3, центр крові на території госпіталю, з понеділка по четвер з 9-12. З потреб потрібні чай, кава, йогурти, соки, ковбаса, сир, солодке. З одягу дуже потрібні спорт костюми, футболки, куртки, шапки. З ліків, завжди потрібен "Дексалгін" і "Кетонов" в ампулах, пелюшки під рани. Народ, знайдіть пару хвилин допомогти нашим захисникам, вони в крижаних окопах, а ми спимо в теплих ліжках. Все необхідне ми дістаємо і купуємо для поранених, ми так само частина держави і треба один одному допомагати. Мене завжди можна знайти в травматології з обіду, в їдальні для воїнів", - написала Наталя.

Також вона вказала реквізити своєї банківської картки на яку можна перерахувати фінансову допомогу, а також номер телефону для зв'язку: "Мій тел. 067 309 88 99, телефонуйте будь ласка по суті. Карта 4176 4900 0009 0459 Ветвицький (Юсупова) моя".

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...