Хіти тижня. "Він не диявол": Аваков повідомив про звільнення скандального командира роти Нацполіції Голубана

Командира роти спеціального призначення управління Національної поліції Донецької області Юрія Голубана підозрюють у зв'язках із бойовиками на Донбасі.

Чоловік у чорній уніформі, за словами Ходаковського, і є Голубан

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передають Патріоти України з посиланням на Дзеркало тижня.

"Голубан уже не працює. Його звільнено. Досі проводиться розслідування... Питання складне, коливається між "раціо" та "емоціо". У нас негідники стають героями, і навпаки. І дуже швидко... Ми уважно вивчили ситуацію. Там усе не так просто. Він не янгол, як він себе намагався представити, але й не диявол, як його намагаються виставити", – сказав міністр.

Він зазначив, що не може сказати точно, що Голубан не мав жодного стосунку до батальйону бойовиків "Восток". "Коли виник скандал, пов'язаний із його можливою причетністю до незаконних формувань, ми копнули глибше і виявили, що Голубан півтора місяця невідомо де перебував. Його спочатку усунули, потім звільнили. Однак переконливих доказів його вини теж поки що немає. Провадження відкрите, розслідування триває. Під час війни просто немає чорного/білого, скрізь відтінки. Важливо не забувати принципів, розбиратися совісно, а не піддаватися тиску чи кон'юнктурі", – вважає Аваков.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...