Хіти тижня. "Він не лизоблюд": Невзоров про феномен російського актора Серебрякова, який розкритикував режим Путіна (відео)

Якщо такі люди, як, наприклад, російський кінорежисер Микита Міхалков зіткнуться із проблемами, то вони відразу ж забудуть про свою відданість владі.

Олексій Серебряков. Фото:24smi.org

Феномен популярного російського актора Олексія Серебрякова полягає в тому, що він різко висловився про президента Росії Володимира Путіна, не маючи на те особистих причин. Інші діячі культури в РФ на такий крок можуть зважитися в тому випадку, коли у них починаються особисті неприємності. Таку думку висловив на своєму YouTube-каналі відомий російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

За його словами, якщо такі люди, як російський кінорежисер Микита Міхалков зіткнуться із проблемами, то вони відразу ж забудуть про свою відданість владі.

"Чим нескінченно цікавий випадок Серебрякова? Тим, що він заявив, що не спонукуваний ніякими неприємностями. Адже зрозуміло, що всі ці діячі культури, які зараз так улесливо виють на чорний місяць Путіна, що вони всі, як тільки у них щось припече, вони будуть кричати страшніше за будь-якого Серебрякова. Той же Міхалков забуде і державність, і Русь, і відданість владі", - підкреслив Невзоров.

"Всі ці лизоблюди, всі ці смішні плагіатори з Думи, вони будуть кричати ще голосніше. Але тільки в тому випадку, якщо якась неприємність трапиться персонально із ними. А Серебряков це зробив без будь-яких зовнішніх подразників. Без будь-яких особистих причин", - додав він.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...