Хіти тижня. Він не здався без бою: У Києві зі стріляниною затримали львівського чиновника з "відкатом" на руках

Керівник комунального підприємства та бізнесмен організували схему з розкрадання бюджетних коштів.

У Києві біля Міжнародного виставкового центру зі стріляниною затримали керівника комунального підприємства Стрийської міської ради під час отримання "відкату" у 680 тисяч гривень. Про це повідомили у Департаменті захисту економіки Нацполіції, зазначають Патріоти України.

"31 січня у Києві працівники УЗЕ у Львівській області Нацполіції, слідчого управління поліції Львівщина за процесуального керівництв прокуратури Львівської області затримали керівника комунального підприємства Стрийської міської ради у Львівській області, який одержав від керівника товариства 680 тисяч гривень "відкату", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, під час затримання вони були змушені застосувати зброю, оскільки комунальник намагався втекти. Також було затримано директора товариства.

Як з’ясували слідчі, керівник комунального підприємства разом із суб’єктом господарювання організували злочинну схему з розкрадання бюджетних коштів, зокрема, під час проведення закупівель комунальної техніки її вартість була завищена.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.364 (Зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...