Хіти тижня. Віталік, давай на Ростов чи Москву: У Києві таки скасували концерт Віталія Козловського

Київський клуб Caribbean Club скасував концерт Віталія Козловського через його виступ у Москві.

Про це повідомили в адміністрації закладу, передають Патріоти України.

Зазначається, що рішення прийняло керівництво клубу, і жодних погроз з боку людей, які імовірно планували б зірвати концерт, не надходило. «Адміністрація Caribbean Club 11/05 скасувала концерт Віталія Козловського. Цей концерт не відбудеться 21-го травня або в інший день. Будь-яка інша інформація є неправдивою», - також йдеться в повідомленні на сайті клубу.

Раніше праворадикальна організація «Сокіл» заявила про намір блокувати концерт українського співака Віталія Козловського, який запланований у Києві на 21 травня. Згідно з заявою організації, це відповідь на виступ артиста на концерті в Москві 9 травня.

Нагадаємо, заслужений артист України Віталій Козловський заспівав на концерті в Москві 9 травня, присвяченому Дню перемоги. Незабаром на своїй сторінці у Facebook артист пояснив свій виступ в країні-агресора. Пізніше стало відомо, що організатори відмінили концерт українського поп-співака Віталія Козловського у Львові, який був запланований на 18 травня.

Опублікував: Олег Устименко

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...