Хіти тижня. "Вкрай ох*їли!": Компанія "Нова Пошта" обурила мережу скандальним вчинком (фотофакт)

При зазначенні даних на посилці замість по батькові було зазначено матюк.

Відома українська компанія "Нова Пошта" потрапила в скандал, який миттю поширився по мережі. Про жахливий проступок працівника пошти повідомив мешканець Кривого Рогу Влад Коган на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Справа в тому, що на посилці, яку він отримав, на місці, де мають бути зазначені дані з його ПІБ, було написано нецензурне слово: "Ху**чество".

"У кого є друзі в Новій Пошті Керівництво. Перешліть цим клоунам", - написав у публікації Влад. До посту він також доклав і відповідні фото.

Багато користувачів обурилися цим вчинком оператора відділення компанії і запропонували чоловіку звернутися до суду за моральною компенсацією. Також у коментарях було зазначено, що це не єдиний проступок компанії.

"Дебіли",

"Ну це взагалі! Звільнити зі скандалом розумника, який таке придумав",

"Да-а-а, всі великі стратегії компаній ламаються на дівчинці з ресепшена, в цьому випадку - не професійного (довго підбирала слово) оператора",

"Ой. З ними справи кепські, мені приходили чужі товари, шкода не гроші, а то багато і це примудряються надсилати, і розбивали товар (не відшкодувавши збитку) - вони вже давно ох..ли, і ніякої управи на них немає!"

"Ну і мудаки",

"Як ти морди їм не набив? Хоча морди не вихід. Моральна компенсація!" - написали користувачі.

Джерело: РБК-Styler

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...