Хіти тижня. Влада запевняє, що усе було справним: У російському аеропорту впав трап літака з пасажирами (відео)

Шестеро пасажирів впали з п'ятиметрової висоти.

НП в аеропорту Барнаула. Фото: скріншот з відео.

У Росії в аеропорту Барнаула сталася надзвичайна подія з літаком "Уральських авіаліній", передають Патріоти України.

У момент, коли пасажири заходили в повітряне судно, літаковий трап несподівано звалився. Шестеро пасажирів впали з п'ятиметрової висоти. Момент поломки трапа потрапив на відео. Чітко помітно, що обрушилася сама верхня площадка підйомника, що примикає до виходу з літака. Постраждали ті пасажири, які стояли на майданчику.

Госпіталізація була потрібна чотирьом пасажирам. У них діагностовано переломи кінцівок. Чоловік однієї з постраждалих підозрює у дружини перелом хребта - після НП жінка опинилася на землі, а зверху на неї впали інші пасажири.

Після інциденту місцева авіаційна влада каже, що трап зовсім недавно перевірявся, і поломок не виявилося. Очевидці, у свою чергу, помітили дивні речі ще на етапі посадки: пасажирів пропускали в літак невеликими групами. Впала та компанія, яка перебувала найближче до лайнера.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...