Хіти тижня. Власницею Rolls-Royce Wraith за 350 тис. доларів виявилася... бабця з Волині (фото)

Соцмережі здивувало те, що машиною володіє не крутий бізнесмен або депутат, а пенсіонерка..

Фото: ФБ

На вулицях маленького міста Стрий помітили Rolls-Royce Wraith 2014 - ледь не найдорожче авто у світі, яке, як з'ясувалося, належить бабусі з Волині. Про це написав журналіст Тарас Середич на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Ціна авто - близько 350 000 доларів, круті номера "0001" лише підкреслюють його шалену вартість. "Можна подумати, що власник машини - крутий бізнесмен або депутат, але от так диво - автомобіль зареєстрований на Марію Заброварну - 1943 р.н., тобто на 75-річну бабусю з Волині", - йдеться у дописі.

За словами журналіста, він "аплодує" владі та особисто Петру Порошенку, який настільки покращив життя дітям війни, що вони можуть дозволити собі Роллс-Ройси.

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...