Хіти тижня. "Вместо мозгов - пилотка!": Соцмережі розлютило привітання росіянки до Дня перемоги (фото)

Молода росіянка привітала друзів у мережі "З Великою Вітчизняною війною!".

"Победобесие" в РФ набуває небувалої сили. Фото: соцмережі.

У Росії молода дівчина 9 травня опублікувала в мережі свою фотографію у військовій пілотці, підписавши знімок "З Великою Вітчизняною війною!". На інцидент звернув увагу блогер Денис Стяжкин, передають Патріоти України.

Скріншот зі сторінки дівчини в Instagram він опублікував в Twitter:

Користувачі в коментарях гнівно відреагували на інцидент. "Коли у тебе замість мізків - пілотка!", "Слово дура не підходить. Безмозка панянка", "Ми поки цього жахаємося, але боюся, що ще трохи, ще пару років цього трешу в День скорботи і вшанування пам'яті, і підуть подібні листівки" , "Ноги їй в руки", - пишуть користувачі.

"Зірочку можна сміливо пришивати прямо на лоб. Червоними нитками","Що там в коментах? Взаємні привітання пацієнтів є?", - зазначили деякі в коментарях.

Інші припустили, що дівчина це написала несерйозно.

"А може це стьоб?" - пишуть коментатори.

Користувачі також зазначили, що після того як на неї звернули увагу, дівчина закрила свій аккаунт.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...