Хіти тижня. Вмирав у калюжі крові на бетоні: Стало відомо про звіряче вбивство сина екс-депутата Ради (фото)

Убили старшого сина голови Парламентського клубу, депутата Верховної ради України III скликання Олександра Ржавського Дмитра. Про це сам політик написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Його вбили страшним варварським способом. Він вмирав днем в калюжі крові на бетонній підлозі свого виробничого складу наодинці зі своїм убивцею. Він сам його привіз туди, як він думав, для розмови, сподіваючись, що своя територія буде якоюсь гарантією, що висловлені погрози тільки слова", - розповів про трагедію Ржавський.

Політик пояснив, що буквально за кілька днів до вбивства його син супроводжував його в діловій поїздці в Монако, на лазурне узбережжя Франції. "Ми ходили по березі моря, годинами сиділи в прибережних кафе і говорили, говорили... В наших розмовах про життя і сім'ю, несподівано виявилося багато філософського, яке сьогодні стало певним прогнозом. Як виявилося, ці чотири дні були нашим прощанням...", - написав він.

"Співчуваю Вам, прочитала Ваш пост, - мороз по шкірі... така біль, горе!", "Мої співчуття... Дмитро чудова і гідна людина...", "Прийміть співчуття. Це дуже страшно - розуміти, що більше ніколи не буде того, що було ще вчора...", - підтримали політика в мережі.

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...