Хіти тижня. Водії вже про усе здогадались? На Кримському мосту помітили нову проблему

У Криму тривають зсуви в районі моста, які можуть привести до його руйнування. Напевно, водії щось підозрюють, тому тримаються від небезпечної конструкції подалі.

По незаконно побудованому окупантами Кримському мосту перестали активно їздити транспортні засоби. На порожню конструкцію звернув увагу блогер з ніком "RoksolanaToday&Крым" на сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"По ньому взагалі щось їздить? Вчора (19 лютого. – Ред.) було ось так на ротенбергівській годівниці", - написав він і опублікував відповідні фото.

Не лише в ТЦК: Куди ще можна прийти з повісткою для звірки облікових даних

субота, 27 квітень 2024, 11:25

Українці, які отримали повістки для звірки облікових даних, можуть звернутися з ними не тільки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Прийти з такою повісткою можна й до рекрутингових центрів, де триває набір до л...

Профілактика доступна всім! Вітамін D знижує ймовірність раку, - дослідження

субота, 27 квітень 2024, 10:56

Дослідження, проведене фахівцями з Інституту Френсіса Кріка, Національного інституту раку (NCI), Національних інститутів охорони здоров’я США (NIH) і Ольборзького університету в Данії, виявило, що вітамін D чинить значний вплив на імунітет до раку шлях...