Хіти тижня. Водіям в Україні приготували новий "сюрприз": Що треба знати

У Києві планують збільшити штрафи за порушення парковки до 1000 грн.

Збільшать штрафи за неправильну парковку. Фото: onlineuaПеред тим, як порушувати правила, водіям слід добре подумати, зазначають Патріоти України.

У Києві планують збільшити штрафи за порушення парковки до 1000 грн. Також збільшиться і кількість камер відеоспостереження, які будуть використовуватися для фіксації цих порушень. До кінця року кількість камер у столиці виросте з 6 тисяч до 10 тисяч.

Закон про паркування вступить в силу через кілька місяців. Крім поліпшення безпеки на дорогах, цей закон дозволити додатково наповнювати місцеві бюджети.

У КМДА зазначили, що в центрі Києва планують ввести спеціальні пільги для автомобілістів, які будуть користуватися міським транспортом, залишаючи авто на перехоплюючих парковках. У мерії не виключають можливості, що водій, який залишив авто на перехоплюючій парковці, зможе безкоштовно користуватися міським транспортом.

Джерело: Украина.online

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...