Хіти тижня. Водіям в Україні приготували новий "сюрприз": Що треба знати

У Києві планують збільшити штрафи за порушення парковки до 1000 грн.

Збільшать штрафи за неправильну парковку. Фото: onlineuaПеред тим, як порушувати правила, водіям слід добре подумати, зазначають Патріоти України.

У Києві планують збільшити штрафи за порушення парковки до 1000 грн. Також збільшиться і кількість камер відеоспостереження, які будуть використовуватися для фіксації цих порушень. До кінця року кількість камер у столиці виросте з 6 тисяч до 10 тисяч.

Закон про паркування вступить в силу через кілька місяців. Крім поліпшення безпеки на дорогах, цей закон дозволити додатково наповнювати місцеві бюджети.

У КМДА зазначили, що в центрі Києва планують ввести спеціальні пільги для автомобілістів, які будуть користуватися міським транспортом, залишаючи авто на перехоплюючих парковках. У мерії не виключають можливості, що водій, який залишив авто на перехоплюючій парковці, зможе безкоштовно користуватися міським транспортом.

Джерело: Украина.online

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...