Хіти тижня. Водіїв в Україні чекають кардинальні зміни: До чого готуватися

В Україні змінюється режим роботи світлофорів у нічний час. Почалося скасування "жовтого миготливого" світла світлофора, повідомляють Патріоти України.

Таким чином, влада хоче змінити на краще ситуацію на дорогах у нічний час, оскільки перехрестя, які працюють у звичайному режимі більш безпечні і на них відбуваються менше ДТП.

Очікується, що любителів нічних гонок стане поменьше, оскільки, хто захоче зупинятися на кожному світлофорі, якщо раніше можна було без гальм проїхати все місто.

Крім того, пішоходам буде набагато легше і безпечніше переходити вулиці в нічний час, і не чекати, коли їх хтось з водіїв захоче пропустити.

Варто зазначити, що Вінниця стала першим містом, яке випробувало новий режим роботи світлофорів. В місті вже на 50 магістральних вулицях світлофори працюють в штатному режимі "жовтого миготливого".

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...