Хіти тижня. Водіїв в Україні чекають кардинальні зміни: До чого готуватися

В Україні змінюється режим роботи світлофорів у нічний час. Почалося скасування "жовтого миготливого" світла світлофора, повідомляють Патріоти України.

Таким чином, влада хоче змінити на краще ситуацію на дорогах у нічний час, оскільки перехрестя, які працюють у звичайному режимі більш безпечні і на них відбуваються менше ДТП.

Очікується, що любителів нічних гонок стане поменьше, оскільки, хто захоче зупинятися на кожному світлофорі, якщо раніше можна було без гальм проїхати все місто.

Крім того, пішоходам буде набагато легше і безпечніше переходити вулиці в нічний час, і не чекати, коли їх хтось з водіїв захоче пропустити.

Варто зазначити, що Вінниця стала першим містом, яке випробувало новий режим роботи світлофорів. В місті вже на 50 магістральних вулицях світлофори працюють в штатному режимі "жовтого миготливого".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...