Хіти тижня. "Вони билися до останнього": Подруга загиблого під Широкиним українського морпіха розкрила несподівані деталі вбивства воїнів

Нові деталі вбивства воїнів під Широкиним оприлюднила подруга одного із загиблих морпіхів.

Фото: ЗМІ

Подруга старшого матроса 36-ї бригади морської піхоти ВМС ЗС України Валерія Литвиненка у коментарі ресурс "Обозреватель" написала, що “вони билися до останнього”. Ім'я цієї жінки з міркувань безпеки не називають, повідомляють Патріоти України.

Назагал у СМІ представлена наступна інформація: “Цілком імовірно, що перед тим, як застрелити чотирьох морських піхотинців під Широкиним, зловмисники з ними боролися. Крім того, можливих убивць могли підпоїти терористи”.

“Як підкреслює дівчина, вона не вірить у версію, яку офіційно оприлюднили раніше. Зокрема, подруга загиблого морпіха зазначила, що від інших товаришів по службі Валерія дізналася, що тих двох підпоїли терористи”.

“Я не вірю... Ми часто говорили з Валерою – він завжди розповідав, яки вони є дружніми всі... І тут раптом таке. Хлопці кажуть, що їх усіх підпоїли терористи. Вони навіть зараз не пам'ятають нічого…" – переконує вона”.

“За її словами, їх застрелили не сплячими, і вони билися до останнього”.

“Ви бачили Валерку? Він – увесь побитий, у синцях! Звідки вони, якщо його просто застрелили, як кажуть.." – підсумовує дівчина”.

Патріоти України нагадують, що “14 лютого з'явилась інформація, що двоє бійців 36-ої бригади морської піхоти Військово-морських сил України розстріляли чотирьох військових: Валерія Литвиненка, Артема Жовтобрюха, Олександра Бурдановата Андрія Новицьокого. Пізніше у ГПУ повідомили, що двох підозрюваних морських піхотинців затримали."

Опублікував: Тетяна Сокот

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...