Хіти тижня. "Вони нікого не помічали": Мережу вразило фото прощання бійця АТО з коханою на вокзалі в Харкові

Як зауважив волонтер, "...вона обняла його за шию, щось сказала на вухо і міцно поцілувала..."

Український волонтер Юрій Мисягін показав зворушливе прощання українського бійця з коханою в Харкові на вокзалі. Знімки він виклав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Вони нікого не помічали: ні голубів, які спокійно копошилися навколо них, які виривали один у одного хлібні крихти, ні дитини, яка годувала поруч голубів, ні перехожих, які поспішали навколо, ні побратимів, які терпляче стояли і чекали його в 10 метрах від них. Вони стояли і говорили всього 1,5 - 2 хвилини", - розповів волонтер.

А потім, пише він, його покликали. Вона обняла його за шию, щось сказала на вухо і міцно поцілувала. "Через півхвилини він вже був в ста метрах від неї разом зі своїми побратимами. Всі були у військовій формі і з повними рюкзаками. Він йшов все далі і далі і озирався назад, а голуби продовжували битися на снігу за крихти хліба", - написав Мисягін.


Опублікував: Олег Устименко

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...