Хіти тижня. "Вонижхлопчики": Суд звільнив з-під варти зловмисників, які п'ять годин гвалтували неповнолітню дівчину

16-річна постраждала, коли дізналася про це рішення, ледь не вкоротила собі віку.​

Броварський міжрайонний суд звільнив з-під варти зловмисників, які п'ять годин гвалтували неповнолітню дівчину, передають Патріоти України.

За свою свободу насильники заплатили 140 000 гривен застави. Як повідомляє активістка Людмила Миколаївна, таке рішення винесла суддя Білик. 16-річна постраждала, коли дізналася про це рішення, ледь не вкоротила собі віку.

Жорстокий злочин відбувся на початку серпня цього року. Зловмисники заманили дівчинку в свою квартиру і гвалтували 5 годин. Коли та втрачала свідомість, її відносили в холодний душ. Тоді підозрюваних відразу заарештували і відправили в СІЗО, але через два місяці суд вирішив їх відпустити.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...