Хіти тижня. Ворог відразу затих: ЗСУ знищили військовий склад ''ДНР'' (відео)

До настання сутінків терористи почали чергову атаку на позиції українських морських піхотинців і отримали вогонь у відповідь.

У сутінках окупанти знахабніли. Фото: скріншот з відео.

У зоні проведення ООС на Донбасі біля Азова вибухнув склад терористів з боєприпасами, що істотно знизило активність ворога, передають Патріоти України.

На Приазов'ї окупанти обстрілюють позиції українських воїнів із БМП і мінометів, які відкрито викочують на вогневі позиції. До настання сутінків терористи почали чергову атаку на позиції українських морських піхотинців і отримали вогонь у відповідь. Українські військові влучили в арсенал боєприпасів, який горів усю ніч.

Джерело: ТСН.ua

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...