Хіти тижня. "Воскресив" СРСР: Історик зробив цікаву заяву про таємничу смерть Гітлера (фото)

Чутки про те, що нацистський диктатор Адольф Гітлер не помер у берлінському бункері, а вижив, розпустило радянське керівництво. Таку думку в статті для The Mail on Sunday висловив британський історик і журналіст Гай Уолтерс, повідомляють Патріоти України.

Він також вважає, що в поширенні думок про те, що Гітлера після Другої світової війни могли вкривати британці чи американці, був зацікавлений особисто Йосип Сталін. Саме через це, як заявив історик, у той час з'явилися масові повідомлення про те, що фюрер нібито не наклав на себе руки, а втік із Берліна.

Знайшлася навіть велика кількість очевидців, які стверджували, що бачили Гітлера замаскованим під ченця або як він сідав у підводний човен на Канарських островах.

Уолтерс пише, що зараз велика частина тих матеріалів розсекречена, що дозволяє стверджувати - багато які із цих повідомлень відпрацьовувалися західними спецслужбами, зокрема ФБР. Їх дані спростовують будь-які чутки про втечу нацистського лідера.

Крім того, незаперечними залишаються результати експертиз останків Гітлера. "Що було особливо помітно в трупі, так це значна кількість проведених стоматологічних операцій, включаючи коронки, пломби, вставні зуби і деякі надзвичайно характерні мостові конструкції. Фрагменти зубів і щелепи відповідають не тільки наявним записам лікарів, а й рентгенівському знімку Гітлера", - підкреслює експерт.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...