Хіти тижня. Впав з четвертого поверху: Український співак потрапив до реанімації (фото)

Український співак Ярослав Глобін за невідомих обставин випав з четвертого поверху в Одесі, через що отримав серйозні пошкодження і був госпіталізований до лікарні.

Ярослав Глобін

Український співак Ярослав Глобін впав з четвертого поверху. Про інцидент повідомили близькі Ярослава, передають Патріоти України.

"Ярик впав з балкону четвертого поверху. Як конкретно і що сталося, ми поки не знаємо. У лікарні його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Лікарі роблять все для порятунку його життя. Вони кажуть, що стан Ярослава дуже важкий", – розповіли близькі Глобіна.

Наразі музикант перебуває у лікарні. Хлопець підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Також у нього переломи ніг, ребер і тазу.

Поліція з'ясовує обставини події.

Опублікував: Олег Устименко

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...