Хіти тижня. "Врач сказал в морг - значит, в морг": Путінський байкер приїхав до Луганська зі своїм "катафалком" (фото)

Лідер "Нічних вовків" дав привід для нових дотепних жартів на свою адресу.

Олександр Залдостанов. Фото: соцмережі.

У суботу, 12 травня, в окупованому бойовиками "ЛНР" Луганську байкери клубу "Нічні вовки" влаштували відкриття мотосезону з нагоди "дня республіки". Фото з місця подій публікують сепаратистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Зазначається, що колону мотоциклістів очолив лідер "Нічних вовків", шанувальник президента Росії Володимира Путіна Олександр "Хірург" Залдостанов. "Всі бунтівні "Республіки" для мене - мої друзі. Це все те, що неймовірно притягує: цей дух опору цьому глобальному сатанізму. Тут сама Росія, тут її дух, який, може бути, в Москві не так відчувається, як тут. Тут більше Росії, ніж в столиці", - заявив Залдостанов на заході.

Варто зауважити, що в соцмережах посміялися над словами "Хірурга" і фотографією його "катафалка": "Кого ж вони возили в цьому катафалку, якщо "російський дух" стояв міцніше, ніж у смердючій чи то сірководневій, чи то метановій Москві?) Невже "велика дипломатія молодих республік" таки довела до обміну досвідом з Мадагаскаром, і донбасити в честь свята відкопали "героїв республіки"?)", - поцікавився політтехнолог Олексій Голобуцький.

"На естакаді перед напівзанедбаним вокзалом, мертве електронне табло, порожній готель. Там, трохи нижче, був поштамт... Потяги не ходять... Навіть в мацкву", "А кого ховають?", "Який катафалк! Лікар сказав: - в морг, значить - в морг", - додали користувачі мережі.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...