Хіти тижня. Вражаюча бійка на Троєщині: Пішохід з палицею проти озброєного автохама на Land Cruiser (відео)

У Києві на перехресті вулиць Закревского і Маяковского водій намагався об'їхати ярмарок тротуаром.

Ілюстрація: ЗМІ

Патріоти України розповідають про цю пригоду наступне: на гарячу лінію “102” поступив виклик про бійку із застосуванням зброї на Троєщині. Через п'ять хвилин на місце пригоди прибули два екіпажі патрульної поліції, - повідомляє Київ оперативний на своїй сторінці у Facebook.

З'ясувалося, що чоловік рухався по тротуару на автомобілі Toyota. Таким чином він об'їжджав ярмарок, щоб потрапити до себе додому. Іншій людині, яка йша по тротуару, здалося, що автомобіль Toyota ледве не збив дідуся, і перегородив автомобілю дорогу.

Далі була словесна перепалка, після якої пішохід кинув палицею у водія і пошкодив йому задній двірник. Між двома чоловіками розпочалася бійка. Коли їх разборонили, водій Toyota дістав пістолет (на нього є усі документи) і заслав патрон в патронник. Йому у відповідь пішохід почав розмахувати палицею. Обійшлося без стрільби. Від медичної допомоги обидва учасники конфлікту відмовилися.

Опублікував: Тетяна Сокот

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...