Хіти тижня. Вражаючі кадри: У мережі показали, як розбиваються кращі автомобілі України (відео)

Ілюстрація: Skoda Rapid Dashboard

Відбувся конкурс "Автомобіль року в Україні". Серед 45 претендентів журі та автолюбителі обрали кращі автомобілі у 14 номінаціях, повідомляють Патріоти України з посиланням на gazeta.ua.

Серед різних премій конкурсів обирали кращі автомобілі за класами: малий клас, економ-клас, середній клас, бізнес-клас та люкс-клас. Ці автомобілі різняться між собою розмірами, об'ємами двигуна, оснащенням, навігацією, оздобленням салону та ціною.

Ми підготували добірку краш-тестів машин, які вибороли першість у номінаціях за класами у конкурсі "Автомобіль року в Україні". У малому класі перемогу отримав Citroen C3.

Лідер економ-класу - Skoda Rapid.

У номінації "Компактний середній клас" 1-ше місце виборов Renault Megane Sedan.

Найкраща модель бізнес-класу - Audi A5.

У люкс-класі переміг Mercedes-Benz E-Class.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...