Хіти тижня. "Все сгорело за два дня!": У мережі показали, на що окупанти перетворили Крим (фото)

У селі Перекоп, яке розташоване поблизу з підприємством, що призвело до екокатастрофи в анексованому Криму, на городах згорів весь урожай. Те, що вціліло, також не наважуються їсти, повідомляють Патріоти України.

"Город повністю згорів. Помідори, перець болгарський - залишилися одні стручки. Усе пропало, буквально за два дні все згоріло", - нарікає місцева мешканка Світлана.

Перекоп - найближчий населений пункт до підприємства "Кримський титан", який селяни звинувачують у своїх бідах. За їхніми словами, саме його відкриті промислові відстійники на березі Сиваша, всього в декількох кілометрах від села, на тлі спеки і вітру спровокували "хіматаку".

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...