Хіти тижня. Всесвітньо відомий український танцівник мріє об'єднати Україну з Росією (відео)

У відеоролику чоловік також станцював балет на фоні російського Кремля у Москві.

Всесвітньо відомий український танцівник Сергій Полунін взяв участь у флешмобі в соціальних мережах, де заявив, що мріє об’єднати Росію, Україну та Англію. Новий відеоролик Сергій Полунін опублікував у своєму профілі Instagram, передають Патріоти України.

За словами Полуніна, до флешмобу може долучитись кожен, знявши на відео свою творчість і вказавши три країни, які хоче об’єднати. Найкращі відео з хештегом #artup3 уродженець Херсона обіцяє опублікувати в YouTube і в акаунті "_artup3_" в Instagram.

У відео український танцівник говорить, що мріє об’єднати такі 3 країни як Україна, Росія і Англія. Чи мав на увазі Полунін під Англією Велику Британію – наразі невідомо.

"Привіт! Мене звати Сергій Полунін і я починаю новий "челлендж". Art up! Це моя творчість. Я хочу об’єднати Англію, Росію та Україну. Які три країни ви хочете об’єднати? Ваш хід! Джек Уайт! Тепер твоя черга!", – заявив Сергій Полунін, передавши естафету американському рок-музиканту.

"Спасибі всім, хто вже взяв участь в "челленджі"! Дивіться "відеоартапи" перших сміливців на "_artup3_"", – прокоментував свій відеоролик Сергій Полунін, на якому він виконує рухи з балету на фоні Кремля.

Сергій Полунін, який родом з міста Херсон, вже у 17 років пішов у великий балет. Тоді його прийняли в трупу лондонського Королівського балету, а через два роки обрали наймолодшим прем'єром в історії. У 22 Сергій "втік" з Королівського балету і відправився шукати щастя і самореалізації в Росії. Згодом про нього дізнались у всьому світі.

У вересні минулого року Сергій Полунін потрапив у список кращих чоловіків 2017 за версією британського журналу GQ. Після цього його часто почали запрошувати до участі в американських кінострічках і в модних фотосесіях.

Джерело: 24 канал

В 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...