Хіти тижня. "Всіх вас переріжуть": У столиці вгамували провокатора, який ображав АТОвців (відео)

У Києві в середу, 9 травня, під час ходи "Безсмертний полк" сталася бійка між ветеранами АТО і чоловіком, який їх ображав.

Так, чоловік почав обзивати ветеранів АТО "жлобярамі смердючими", "тваринами" і "гнидами", які б'ють жінок і дітей, передають Патріоти України з посиланням на "Інформатор".

Чоловіка затримала "Муніципальна Варта Києва". На місце прибула поліція. Після того, як активісти передали чоловіка силовикам, він назвав воїнів АТО "нацистами". Почалася перепалка з перехожим, який вимагав "показати йому, де тут нацисти". Однак чіткої відповіді на питання він не дав і продовжував ображати військових, заявивши, що "всіх вас переріжуть". Поліція передала чоловіка лікарям, зазначивши, що він "психічно хворий".

Думки свідків бійки розділилися: одні звинувачували поліцейських в надмірному застосуванні сили, а інші кричали "Ганьба російському провокатору". Допомогу чоловікові надали представники Червоного Хреста.

Пізніше в поліції заявили, що це був чоловік 1954 року народження. Він був одним з шести затриманих під час акцій 9 травня. Пізніше його відпустили.


Опублікував: Олег Устименко

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...