Хіти тижня. "Встать с колен" - місія нездійсненна: Росіяни відверто розповіли про стан справ у РФ (відео)

Після нового року в Росії різко підвищилися ціни на продукти і комуналку. Втім, на федеральних каналах цьому не приділяють стільки уваги, скільки дістається «замерзаючій і голодній» Україні.

Регіональні журналісти опитали жителів Воронежа і Єкатеринбурга, двох великих російських міст, яка зараз обстановка в країні і як їм доводиться виживати в умовах падіння добробуту, передають Патріоти України.
Росіяни не приховують, що їхні грошові справи залишають бажати кращого. А деякі відкрито зізнаються в бажанні виїхати з країни.

"Благосостояние должно расти, а оно падает", "Не можем встать с колен", - розповідають учасники опитування.

Українські користувачі нагадали, що зростання цін і падіння зарплат є своєрідною платою всіх росіян за анексію Криму.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...