Хіти тижня. Втрачене покоління: Мережу вразили сумні фото з окупованого Донбасу

Користувачів соцмереж шокував вишкіл дітей на окупованій бойовиками "ЛНР" території Луганської області.

Відповідні фото на своїй сторінці в Twitter опублікував користувач Necro Mancer, передають Патріоти України.

Відзначається, що на фото зображені неповнолітні жителі Луганщини, - як дівчатка, так і хлопчики одягнені в камуфляжну форму з нашивками, головні убори військового типу з російськими та георгіївськими стрічками.

У мережі їх компанію прокоментували як "Путінюгенд" (аналог нацистського поняття Гітлерюгенд, використовується як збірна назва пропутінських молодіжних організацій).

"Спасибі товаришу Захеру за наше щасливе дитинство :( Обличчя у дітей щось невеселі", "Ці не під Захаром, а під Пасікою, хоча різниці немає", "Років через 10 на добриво", "Молоде м'ясце", "Тобто вчитися і працювати їх не вчать, а тупо бути бидлом з автоматом, варвари...", "А "радості"-то скільки в їх очах", "А мені шкода дітей. Батьки ідіоти, а батьків, на жаль, не вибирають" , - прокоментували фото в соцмережах.

Опублікував: Олег Устименко

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає