Хіти тижня. Втратила свідомість прямо у телестудії: У присутності Порошенка знов падають люди (відео)

Президент перервав свою відповідь, підбігши до омбудсмена Людмили Денисової і підхопивши її.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова втратила свідомість під час прямого ефіру на телеканалі ICTV з президентом України Петром Порошенком, передають Патріоти України.

Людмила Денисова втратила свідомість під час прямого ефіру. Фото: скріншот з відео.Під час виступу українського лідера омбудсмен почала падати, на що звернули увагу в студії. Порошенко також перервав свою відповідь, підбігши до Денисової і підхопивши її. В результаті її винесли за лаштунки, де були чутні слова президента, що жінку потрібно посадити. Після цього він вийшов і заявив, що Денисова працює по 20 годин на добу над звільненням українських моряків, які перебувають в полоні у Росії.

"Уявіть собі, з яким навантаженням зараз працює уповноважений з прав людини Людмила Денисова, яка працює по 20 годин на добу, щоб звільнити українських моряків. Мобілізує міжнародну підтримку, уповноважених з прав Російської Федерації, робить координацію адвокатів. Це дуже нелегкий хрест. Давайте оплесками підтримаємо Людмилу за те, що вона робить", – сказав він.

Буквально через кілька хвилин Денисова повернулася до студії, пояснивши, що з нею все гаразд. "Люда, ми твою мужність вітали оплесками. Дивіться, які у нас мужні жінки", – відповів президент.


Джерело: Обозреватель

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...