Хіти тижня. Вважається одним з найкращих держменеджерів: Високопоставлений український чиновник кинув дружину і трьох дітей (фото)

Один із найбільш високооплачуваних топ-менеджерів державного сектора, голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв залишив свою сім'ю.

Андрій Коболєв

Посадовець розлучився з дружиною Зоряною, з якою має трьох спільних дітей, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

Подружжя розлучалося весь 2017 рік. Причиною цього стали сварки та непорозуміння. Два останніх роки подружжя взагалі не жило під одним дахом.

Крім дітей і свого прізвища Зоряні від шлюбу Коболєв залишив житловий будинок площею 275,5 кв. м і 12 соток землі в селі Чайки Києво-Святошинського району Київської області, землі під Києвом, а також Porsche Cayenne 2007 року випуску.

Нагадаємо, щомісячна зарплата Коболєва становить до 2 млн грн. Восени минулого року керівники «Нафтогазу» отримали премії за виграш справи проти «Газпрому». Тобто до 19 млн грн зарплати Коболєв отримав ще й 19 млн грн. премії.

Опублікував: Олег Устименко

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...