Хіти тижня. ''Выводок саранчи'': В окупованому Криму збунтувалися проти росіян

Корінні жителі тимчасово анексованого Криму обурюються масовим бажанням росіян переїхати жити на півострів, повідомляють Патріоти України.

Так, люди незадоволеним тим, що в регіоні, де і без того високі ціни і низькі зарплати, різко зросте конкуренція під час пошуку роботи. Такі настрої кримчан підтверджує переписка на одному з форумів, яку оприлюднив блогер КРИМський бандерівець на своїй сторінці у Twitter.

Бурхлива дискусія розгорнулася під повідомленням мешканки Санкт-Петербурга, яка нібито за станом здоров'я хоче переїхати на окупований півострів зі своєю сім'єю і просить слушних порад із цього приводу.

Однак замість порад жінці відповіли скаргами на занепад у Криму або й зовсім претензіями щодо невиправданого ажіотажу росіян із переїздом у курортний регіон.

"У Севастополі роботи немає, житло коштує дорожче, ніж у Москві", "Так само і в Сімферополі", "Усе погано", "Місць немає", "Не думайте, тут жо...", "Не переїжджайте, будете нажахані, гірше не буває", "Так скільки ж вас там ще таких сімей? Усе, у нас квот немає. І взагалі, у нас все погано, і повітря брудне, не фіг тут робити!", "Все дуже сумно в Криму, в основному через таких же приїжджих", "Всі у Крим переїжджають за станом здоров'я. Де ви були раніше, шість, сім, вісім років тому? Чи різко у всіх здоров'я погіршилося? Крим не гумовий", — обурюються місцеві жителі.

КРИМський бандерівець також прокоментував ситуацію, що склалася, здивувавшись тому, як сліпо росіяни довіряють пропаганді про "процвітання" півострова, який насправді вже ледь животіє.

"Крим. Понаїхалих під ялинку замовляли? Упевнений, що ні. А вони все пруть і пруть. Місцеві відбиваються від чергового виводку сарани, попутно ділячись із ними новинами процвітання острова-404", — написав він.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...