Хіти тижня. "Ви облажалися!": Ніцой жорстко розкритикувала нацвідбір на "Євробачення"

Дісталося всім - від організаторів до президента...

Українська письменниця Лариса Ніцой різко висловилася стосовно Євробачення 2019. Відповідний пост опублікований у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Національне телебачення вирішило поглумитися над нами. Спочатку Національне завело на конкурс на Євробачення купу конкурсантів-колабораціоністів, які співпрацюють з Росією, змусило українського глядача вибирати претендента серед колабораціоністів, а потім сказало: "А навіщо ви голосували за колаборанта?" - обурюється Ніцой.

Також письменницю збентежив договір, який надали переможниці. Оскільки вона вважає, що ця формальність не виключає того, що MARUV може порушити обіцянку.

Ніцой зазначила, що виконавиця навіть на відборі в Україні говорила не рідною мовою, а російською. Жінка вважає, що було б правильніше скасувати її поїздку, а не підписувати договір.

"Це перевірка перед виборами. Якщо суспільство промовчить, то й сюрпризів на виборах не буде. Перевіряють настрої суспільства, хочуть переконатися, чи легко нами керувати, чи будемо чинити опір", - прокоментував один з користувачів.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...