Хіти тижня. "Вибуховий" номер: Лиса донька "Жеки" Кошового довела його до сліз (відео)

Відомого українського коміка, зірку "Кварталу 95" Євгена Кошового публічно довела до сліз старша дочка Варвара під час виступу команди "Луганська збірна" на шоу "Ліга сміху", повідомляють Патріоти України.

10-річна дівчинка вийшла на сцену в кінці виступу екс-команди Кошового в рамках другої гри "Зимового кубку". Варвара з'явилася перед глядачами і журі в лисій перуці, показавши яскраву пародію на Кошового. В ході виступу вона розповіла, як родині не вистачає батька, через що він не зміг стримати сліз.

Незважаючи на вдалий виступ, в кінцівці дівчинка також не змогла втриматися і заплакала. У цей момент в залі були дружина Кошового Ксенія разом з 4-річною дочкою Серафімою.

Після ефіру Кошовий виклав в своєму Instagram відео виступу, зазначивши, що для нього поява дочки на сцені стала величезним сюрпризом. "Я був в шоці, коли це все відбувалося. Але в хорошому сенсі. Дякую за емоції", - написав актор.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...