Хіти тижня. "Вибирали собі нових "рибок" на яхти": Обрання Міс РФ здивувало мережу (фото)

У суботу, 14 квітня, в концертному залі Барвіха Luxury Village російської столиці в 26-й раз пройшов фінал конкурсу краси «Міс Росія».

Так, “Міс Росія” в 2018 році стала 18-річна учасниця з Чуваської Республіки Юлія Полячіхіна, - повідомляє офіціальній сайт конкурсу, передають Патріоти України.

18-річній студентці журфаку з Чувашії Юлії Полячіхіній дісталася найдорожча корона в світі – ціною за $1 млн, яку зроблено з білого золота, діамантів, рубінів, сапфірів і перлів компанією Mercury.

Також їй вручили банківську карту від Банку Російський Стандарт на три мільйони рублів і новий автомобіль Hyundai Solaris.

1-й віце-міс Росія 2018 стала Віолетта Тюркіна з Бєлгорода, звання 2-й Віце-міс завоювала Наталія Строєва з Якутії. Їм вручили гранти на навчання в будь-якому вищому навчальному закладі.

Природньо, що така подія не змогли залишити без уваги користувачі в соцмережі:

“Невже у нас красуні перевелися? Іншого разу дивишся на конкурси краси і нічо не розумієш … По вулиці йдеш: краса на красі! А на конкурсах … Незрозуміло?”, “От цікаво ЩО знайшли? Вона ніяка! Морди багато, очей мало, що не породиста“, ”За якими критеріями був вибір “, ”Ой! А чому не губата блондинка ?!“, 2Красива і розумна дівчина! Заздріть злидні!“, ”Типаж Насті “Рибки)”, “Мабуть з усіх вона виявилася пристойною”, “А взагалі подивитися б на тих, хто їх обирає. Сидять дядьки пузаті, а для них будь-яка молода, красунею здається”, ”головне це де пройшла церемонія! А пройшла вона в Барвисі, тобто на Рубльовці. А суддями були олігархи, які вибирали собі нових “рибок” на яхти“, – обговорюють користувачі модний конкурс.

Опублікував: Олег Устименко

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...