Хіти тижня. Видавав за живу: З'ясувалося, навіщо росіянин намагався провезти в Україну мертву дружину

Справа виявилася, як і завжди, саме в грошах.

23 жовтня в Харківській області в пункті пропуску "Гоптівка" затримали росіянина, який віз в машині труп власної дружини і видавав його за живу пасажирку. Тіло він планував поховати в Запорізькій області, передають Патріоти України.

Як виявилося, таким чином чоловік планували зекономити на юридичних формальностях і на витратах, пов'язаних з перевезенням тіла спеціальним автомобілем. Тому і прийняв рішення скористатися темним часом доби і провезти труп як пасажира. Про це розповів прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян.
"Російські правоохоронці, які несуть службу в суміжному Гоптівці пункті пропуску "Нєхотєєвка", в свою чергу, не побачили в переміщенні трупа таким чином нічого дивного, і після всіх контрольних операцій випустили транспортний засіб з території РФ", - повідомили в Держприкордонслужбі України.

Спікер Національної поліції Харківської області Олена Баранник зазначила, що машину з тілом не пропустили на територію України.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...