Хіти тижня. Виробник вирішив вразити спожичів: "Удар по печінці" буде особливим - в Україні випустили чорну горілку (фотофакти)

PRIME Black Carbon – перша чорна горілка від українського виробника.

Наприкінці грудня відомий горілчаний бренд PRIME презентував новинку – чорну горілку PRIME Black Carbon, пише видання Ліга, інформують Патріоти України.

Доречним буде чорний 40-градусний напій і в вигляді презенту-подарунка численним родичам, друзям і знайомим.

PRIME Black Carbon випускається у фірмовій пляшці PRIMЕ. Фішкою дизайну є її особлива чорна карбонова обробка, добре знайома шанувальникам преміальних авто.

PRIME Black Carbon - перша чорна горілка від українського виробника ЛГЗ PRIME (смт Малинівка, Харківської області). Її світовим аналогами є британська горілка BlaVod. Чорні горілки за органолептичними показниками абсолютно відповідають класичному білому варіанту. Чорний колір горілки досягається харчової витяжкою на основі ектракта акації катеху.

PRIME Black Carbon (0,5 л) можна придбати у всіх мережевих магазинах України за ціною близько 100 грн.

Довідка :

PRIME - український горілчаний бренд з більш ніж 10-річною історією. У лінійці PRIME 8 позицій, здатних задовольнити будь-який вимогливий смак. Випускається на найсучаснішому в Україні лікеро-горілчаному заводі PRIME, який розташований в екологічно чистій Малинівці (Харківської області)

Джерело: LIGA.net

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...