Хіти тижня. "И вот теперь один ублюдок может все уничтожить": Мережу підірвав пост росіянки про Путіна

Російські громадяни налякані словами свого президента.

Путін В. Фото: sprotyv.info

Москвичка опублікувала пост в соцмережі Фейсбук з коментарем на виступ Путіна, повідомляють Патріоти України.

Слова президента РФ Володимира Путіна про те, що його народу не потрібен світ без Росії, налякали російських громадян.

"Сегодня я впервые услышала от нег нечто действительно страшное. Сначала прочла в ленте. Потом прослушала, чтобы убедиться, что он сказал именно это, слово в слово.Он считает, что "нам" (кто эти "мы"?) не нужен мир без России. Очевидно, что ему не нужен. Он уверен. Без России - в существующих границах... Человек с "красной кнопкой" в руках открыто заявил, что никаких перемен в мире не допустит. Просто уничтожит жизнь на планете", - написала Марина Шаповалова в Facebook. Дописувачка зробила висновок, що справа у владі Путіна, а не у його патріотизмі.

Скрін допису М.Шаповалової у Фейсбук

"И вот теперь один ублюдок может все уничтожить. Все человечество. Если его власть кто-нибудь попытается потеснить", - підсумувала вона.

Скрін коментарів

Нагадаємо, що Путін, розповідаючи про можливості застосування ядерної зброї підкреслив: "Это называется ответный, встречный удар, когда у нас возникает законное право ответить. Да, для человечества это будет глобальная катастрофа, для мира будет глобальная катастрофа, но как гражданин России, как глава российского государства хочу задаться вопросом: а зачем нам такой мир, если не будет России?"

Опублікував: Інна Мартинчук

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...