Хіти тижня. "Их нравы": Московський таксист спотворив обличчя та намагався згвалтувати "Міс груди Білорусі"

Популярна співачка та володарка титулу "Міс груди Білорусі" Ольга Жукова стала жертвою нападу в Москві. Жінку жорстоко побили і намагалися згвалтувати.

Ольга Жукова

Співачка поверталася додому на таксі з ресторану "Dorffman", де святкувала день народження свого чоловіка. Таксист запропонував зайнятися сексом, а коли та відмовилася, почав її бити, передають Патріоти України з посиланням на nn.by.
"Я була вся в крові", - сказала Жукова в інтерв'ю російським ЗМІ. Відзначається, що у співачки зламаний ніс.
Співачка розповіла російському "П'ятому каналу", що в таксі її посадив друг - співак П'єр Нарцис, який сказав таксисту доставити жінку додому в цілості й схоронності. Але таксист повівся не так. "Він почав до мене приставати, домагатися. Я дала відсіч і у відповідь отримала по обличчю, він мене витягнув з машини за волосся, почав бити по обличчю, в ніс. У мене хлинула кров з носа, бо я не могла заспокоїтися, у мене почалася істерика. Потім він, виходить, мене викинув і поїхав з моїми речами, з моєї сумкою і телефоном", - розповіла співачка.

"Він намагався мене згвалтувати, у відповідь я теж йому дала трошки. Я теж йому навішали! Я тут не лохушка якась, так? Я теж дала йому відсіч. У підсумку мені прилетіло по обличчю і по всьому на світі", - додала Жукова. Вона додала, що після того, що сталося звернулася в поліцію.

Відзначимо, що Жукова брала участь у відборі Євробачення від Білорусі, але не пройшла. Ольга працює солісткою Білоруської державної філармонії.

Опублікував: Олег Устименко

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...