Хіти тижня. "Их нравы": На Росії вчитель встановив приховану камеру у дівчачому туалеті

Таким чином, він нібито вирішив боротися з курінням і вживанням наркотиків.

У Республіці Комі (Росія) в одному з туалетів для дівчаток селищної школи знайшли приховану відеокамеру. Її встановив вчитель з метою контролю за дітьми. Таким чином, він нібито вирішив боротися з курінням і вживанням наркотиків, передають Патріоти України з посиланням на Lenta.ru.

"Камеру виявили діти, вони ж повідомили батькам, а ті – поліцію. Педагог, який її встановив особливо й не ховався, і він щиро не розуміє, що порушив закон", – уточнив співрозмовник редакції.

Якщо вина вчителя буде доведена, йому загрожує до 14 років позбавлення волі, а в якості додаткового покарання – позбавлення права обіймати посаду на строк до 5 років.

Опублікував: Олег Устименко

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...