Хіти тижня. "Их нравы": Російська зірка зганьбилася на сцені (фотофакт)

Російська співачка, зірка реаліті-шоу "Дом 2" Ольга Бузова на одному зі своїх концертів вийшла на сцену без нижньої білизни.

Ольга Бузова

Артистка з’явилася на сцені в обтягуючих лосинах і шанувальники помітили відсутність під ними трусів, передають Патріоти України з посиланням на Дни.ru.

При цьому не всім фанатам сподобався сценічний образ співачки. "Вона і в трусах і без нудотна. Хто її випускає в люди?", "Ну скільки можна ганьбитися, голоса немає і не буде, час би заспокоїтися, просто від шоубізу у неї поїхав дах", "Хто ти така? Ні пики, ні шкіри. Твоє місце в свинарнику, І то не факт", - пишуть коментатори.

Однак були й ті, хто підтримав Бузову. "Молодець! Заздріть мовчки!", "Браво Оля! Молодець! Нехай інші заздрять", "Кого нудить нехай не дивляться. Молодець, Бузова!!", - додають користувачі.

Опублікував: Олег Устименко

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...